Комиците станаха на 100

22.04.2009 16:40 | Видян 5444 пъти

Комиците станаха на 100

На 24 април, петък в ефира на БиТиВи ще се излъчи 100-тното предаване на „Комиците”. И както традицията повелява, то ще бъде празнично и смешно.

Ще бъдат раздадени смешните награди „Омаскари”, които се правят за първи път в историята на телевизията и ще бъдат връчени от Ани Салич, Юксел Кадриев, Светла Петрова, Росен Петров и Богдана и Ива от „Часът на мама”.

Още една водеща фигура, но този път в държавата – премиерът Сергей Станишев също гостува на „Комиците” в това издание. Той ще целуне ръка на Ненка, ще поднесе цветя на Тоска Трубадурова и ще разсмее публиката с виц.

Пожелания и критика към „Комиците” ще отправят и най-запомнящите се ВИП гости и приятели в историята на предаването – Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коко Азарян, Иван и Андрей, Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Робин Кафалиев, Георги Мамалев, Влади Въргала, Ники Урумов, Данчо Караджов, Андрей Райчев, Мария Илиева, дует Ритон, д-р Желязко Христов, Николай Мартинов и други изненади и изненадани ще има в 100-тното издание на „Комиците”, затова гледайте в петък от 21:00 часа, по БиТиВи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !