Disney отложи всички свои филми до май

19.03.2020 10:42 | Видян 1102 пъти

Disney отложи всички свои филми до май

Едно от най-големите филмови студия в Холивуд - Disney, обяви, че отлага всички свои премиери до месец май, както и снимките на своите продукции в този период.

На практика всички големи пазари за кино в момента са затворени, благодарение на пандемията от Covid-19.

Студиото ще отложи представянето на следните заглавия, като в нито един от случаите не обяви конкретна дата за премиерите:

  • “Мулан“ - Игралната адаптация на класиката от 90-те трябваше да бъде излъчена в световен мащаб на 27 март.
  • “Новите мутанти“ - На 3 април се очакваше да излезе новата част от комикс-поредицата X-Men, макар мнозина вече да определиха франчайза за безвъзвратно изгубен след последните няколко филма.
  • “Рога“ - Новият филм на Гилермо Дел Торо имаше потенциал да се превърне в един от хитовете тази пролет, но след отлагането на премиерата му от 17 април е възможно да се изгуби инерцията от рекламните кампании.
  • “Черната вдовица“ - “Отмъстителите“ се превърнаха в гаранция за боксофис хит през годините и сега феновете ще трябва да почакат известно време, за да видят отново Скарлет Йохансон в прилепналото ѝ черно трико. Премиерата трябваше да се състои на 1 май.
  • “Личната история на Дейвид Копърфийлд“ - Героят на Чарлс Дикенс трябваше да оживее на голям екран на 8 май. Възраждането му явно ще трябва да почака.
  • “Жената на прозореца“ - Ейми Адамс се превърна от блудкава комедийна актриса в едно от най-ценените имена в драматичния жанр. Всички очакват с нетърпение ролята ѝ в този филм, особено след поредицата ѝ от номинации за “Оскар“ през последните няколко години.

Disney не изключват продължаване на този списък, ако пандемията продължи да се разраства, въпреки настоящите прогнози, че заразата ще започне да утихва след драматичния спад на случаите в Китай, предава Канал 3.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !