Андреа сменя Галена

22.04.2009 17:30 | Видян 23529 пъти | Гласували 2

Андреа сменя Галена

Андреа ще е новата гърла в рекламата с дините. Чаровната блондинка ще замести Галена, която е бременна. Андреа се съгласила веднага, без дори да пита за хонорар.

Наскоро Галена се завърна от роматично пътешествие в Дубай, където прекара седем незабравими дни със своя любим Галин. С това пътешествие до Обединените арабски емирства, хитовата изпълнителка сбъдна една от своите големи мечти. Бъдещите родители бяха в екзотичната страна с приятелско семейство, с което отседнаха в един от най-лъскавите хотели в мегаполиса – “Атлантис”.

Колкото до Андреа, тя все по често се изявява и на румънската музикална сцена. Звездата на “Планета” ТВ вече се наложи и като едно от най-често канените и излъчвани популярни лица в ефира на румънските телевизии.
Причина за този медиен интерес към певицата е тоталния й хит с Кости  - „Избирам теб”, оглавил няколко класации в северната ни съседка. Огромният успех на международния дует бе повод, Андреа и Кости да бъдат поканени да участват в най-популярните риалити шоута в Румъния. Андреа е първата българска певица, която само преди дни имаше възможността да гостува в румънското издание на „Music Idol”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !