Звезди от Тор и Игра на тронове са заразени с COVID-19

18.03.2020 09:42 | Видян 1357 пъти

Звезди от Тор и Игра на тронове са заразени с COVID-19

Известният британски актьор Идрис Елба е заразен с коронавирус, обяви самият той в социалната мрежа туитър.
 
Във видео Елба обяснява, че няма симптоми, но си е направил тест, който е дал положителен резултат.
 
Той обяви, че си e наложил карантина, откакто е разбрал в петък, че е имал контакт със заразен и призова хората да останат по домовете си.
 
На 13 март стана ясно, че с коронавирус е и съпругата на канадския премиер Джъстин Трюдо - Софи. На 4 март Софи е участвала в благотворително събитие на стадион "Уембли" в Лондон заедно с Елба, както и със световния шампион от Формула 1 Луис Хамилтън, актрисата Гуендолин Кристи, готвача Джейми Оливър и певеца Леон Люис.
 
Звездата от "Игра на тронове" Кристофър Хивджу е поредната знаменитост дала положителен резултат на тест за коронавирус. 41-годишният актьор отправи послание към своите фенове в инстаграм. На него той е с жена си в дома им в Норвегия. Сред редицата известни личности, заразени с коронавирус, попадат и Идрис Елба, Том Ханкс и съпругата му и други.
 
"Привет от Норвегия. Съжалявам да го кажа, но днес дадох положителен резултат на проба за Ковид-19. Семейството ми и аз се самоизолирахме вкъщи за толкова дълго, колкото е нужно. В добро здраве сме - аз имам само леки симптоми на настинка", пише Кристофър. Той отбеляза, че има хора, за които тази диагноза може да бъде пагубна и призова всички да бъдат изключително внимателни.
 
"Мийте ръцете си, спазвайте дистанция от метър и половина с околните, стойте под карантина и просто направете всичко възможно, за да спрете разпространението на вируса. Заедно можем да го преборим и да предотвратим криза в болниците", обяснява още в посланието си актьорът.
 
"Моля ви грижете се един за друг, пазете дистанция и бъдете здрави!", завършва той. Хивджу е най-известен с това, че играе Тормунд Джантсбейн в „Игра на тронове“. Той се появи в 33 епизода на хитовия сериал от третия сезон до осмия и последния сезон на поредицата.
 
Изтчоник: Канал 3

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !