Златка Райкова: Влизам в сериала Съни Бийч

16.03.2020 11:42 | Видян 1944 пъти

Златка Райкова: Влизам в сериала Съни Бийч

Златка Райкова разкри, че ще я гледаме в един от най-новите сериали на българския екран „Съни бийч”, чу Hotnews.bg. Комедията, в която блестят безспорни звезди като Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Иво Аръков, се снима преди години в Слънчака, а точно тогава Злати започнала връзката си с Благой Георгиев, разказа тя в ”Шоуто на Николаос Цитиридис” по бТВ.

Футболистът и красавицата не били готови все още да афишират любовта си, затова се криели старателно, а в заверата бил и гримьорът на плеймейтката Цецо Андреев. Двамата с футболиста се държали, все едно са на обикновена лятна ваканция на морето, докато Райкова участвала в някои от епизодите. Днес влюбените вече са родители на малкия Благой, който изцяло променил Русата Златка. Тя разказа, че вече се чувства умиротворена и завършена като човек и е изцяло отдадена на бебето си. Въпреки това продължава да управлява и модната си марка, докато Благой е в напреднали преговори да купи футболен клуб. Той не пожела да навлезе в повече конкретика по темата, като само загатна, че става дума за чуждестранен тим, а сделката трябва да бъде финализирана през лятото.

Златка и Благой  дадоха първото си телевизионно участие след раждането на детето им преди 5 месеца. Златка разказа за промените в новата й роля на майка, а Благо – за детската футболна школа, която предстои да отвори през пролетта в родния си Суходол. Двойката се подложи на играта „Цитиридис прес“, в която трябваше да познаят липсващата част от заглавие, написано за тях.

Интересна история от престоя си в Чечня разказа Благо Георгиев – как неговото постене е довело до уволнението на треньора му Руут Гулит по заръка на чеченския лидер Рамзан Кадиров.

В предаването бе излъчено и ексклузивно видео, в което Златка и Благо отговарят с компилация от гръцки песни на певческите видеа на Валери Божинов.

Специален гост за финала на шоуто бе Асенчо Таксито, многократно поздравяван и споменаван от Божинов в неговите песни.

След като разказа откъде познава така добре и Благо, и Валери, Асенчо взе участие във финалното предизвикателство – игра на джитбол, която противопостави отбора на Благой и Десо от бенда и този на Николаос и Асенчо Таксито.

Златка Райков бе натоварена с отговорната задача да следи за резултата и за нередности в играта.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !