Рут Колева ВДИГА СВАТБА с брата на Саня Армутлиева

13.03.2020 14:57 | Видян 2079 пъти

Рут Колева ВДИГА СВАТБА с брата на Саня Армутлиева

„Саня, вие сте октопод, налагате монопол дори върху риалити предавания. Нямате право да сте в управлението на „Профон“. Подайте си оставката!!“ Тези остри думи на певицата Рут Колева към продуцентката Саня Армутлиева са вече в миналото и от враждата им няма и следа.

Двете най-накрая заровиха томахавките заради брата на Саня – Любомир Армутлиев, в когото се влюби Рут.

За връзката им се говори от доста време насам, но едва наскоро поп певицата потвърди, че с Любомир Армутлиев са си близки. Нещо повече – „Галерия“ научи, че двамата с Рут Колева вече подготвят сватба на лято и именно предстоящата венчавка принудила Саня да преглътне нараненото си его и да се сдобри с Рут.

Певицата и Любомир, по-известен в арт средите като Лубри Канте, планират малка сватба само с близки и роднини, а каката на фотографа вече е дала своята благословия.

Неслучайно от доста време насам Рут не е нападала публично Саня.

Враждата между тях ескалира през 2015 г., когато Колева излезе с видео в социалната мрежа срещу управлението на Армутлиева в „Профон“. По думите на Рут продуцентката ощетява музикантите и упражнява медиен натиск върху тях. „Като директор на „Вирджиния рекърдс“ Саня е в конфликт на интереси и трябва да си подаде оставката“, посече я Рут. Певицата повдигна въпроса и за 10-те млн. лв. на „Профон“ и Мюзикаутор, които са били вложени в КТБ.

Скандалът между двете растеше с все по-големи размери, докато изведнъж не стихна. Към днешна дата певицата не обелва и дума по адрес на бъдещата си зълва.

Според запознати, Рут се запознава с Лубри Канте именно покрай скандала със сестра му. Фотографът бил пленен от смелостта и дързостта на Колева и се свързал с нея, за да поговорят. Бързо обаче се влюбва в нея и само няколко месеца по-късно двамата заживяват заедно.

43-годишния Лубри живее в София и Ню Йорк и е известен фотограф. Участва в редица нестандартни изложби и е представляван от една от най-известните галерии у нас. Обича да снима хора, предимно такива с различна сексуална ориентация, нестандартни и непринудени.

„Едно от най-хубавите неща е да го гледам как снима. Това ме прави много вдъхновена. В момента, в който видях колко чист човек е душевно, си казах, че това е нещо много извънземно“, сподели тя наскоро в тв интервю.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !