Нина Добрев като руслака в горещите извори по пълнолуние

13.03.2020 13:53 | Видян 1116 пъти

Нина Добрев като руслака в горещите извори по пълнолуние

Актрисата с български корени Нина Добрев отново зарадва последователите си в Инстаграм с няколко изключително красиви снимки, на които тя и нейна приятелка Джулиан Хъф се къпят в горещи извори под вълшебната светлина на пълната луна.

"Горещи извори и парти по време на пълнолуние", гласи постът на Нина към кадрите.

Нина Добрев и Джулиан Хъф са най-добри приятелки и често прекарват време заедно. Този път двете са решили да се отдадат на страхотна ваканция с каране на ски и къпане в горещи извори, но и двете не дават никакви индикации къде точно са намират.

Преди красивите снимки на лунна светлина, за които много от коментаторите пишат в профила на Нина, че двете момичета са като истински русалки, те пуснаха клипче с пълна ски екпипировка. И двете са върху сноубордове, явно точно преди поредното си забавно спускане.

Ваканцията на Нина Добрев и най-добрата ѝ приятелка е два месеца след като стана ясно, че танцьорката Джулаин Хъф и нейният съпруг Брукс Лейч са решили да се разделят за известно време. И двамата не са коментирали дали раздялата ще стане постоянна и какво точно се случва между тях.

Хубавото е, че в такъв момент Нина е до своята добра приятелка и явно двете знаят как да се забавляват заедно, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !