Саня навърши 37

10.03.2020 15:19 | Видян 1658 пъти

Саня навърши 37

Актрисата от Видин - Саня Борисова, позната на публиката с участието си във филмите "Чужденецът", "Живи легенди" и "Нокаут", вчера навърши 37 години. Синеоката хубавица, която в продължение на 6 години бе съпруга на режисьора, актьор и модел Ники Илиев, отпразнува личния си празник в компанията на своите най-близки приятелки.

Само преди няколко дни хубавицата успя да се възползва от малкото благоприятни градуси, предоставени от месец март, и замина за живописния Синеморец, разположен в югоизточната част на страната. Оттам тя сподели със своите почитатели снимки от морския бряг, на които широката ѝ усмивката конкурира дори ярките слънчевите лъчи.

За пролетната си разходка по крайбрежието, тя се е спряла на спортно облекло, включващо лилав клин и бледорозов къс потник, докато шушляковото ѝ горнище стои завързано на талията, а през рамо носи голяма черна раница. Факт е, че дори и в небрежни дрехи тя е не по-малко очарователна.

Ден по-късно тя качи в социалната си мрежа галерия от още 2 изображения, с които зарадва последователите си. На тях, позираща на плажа, тя носи ретро дънки с висока ластична талия, които е комбинирала с изрязан зелен топ на нежни розови цветя с буфан ръкави, наподобяващи тези на роклите на приказните принцеси. Аксесоарите, допълващи визията ѝ, са деликатна гривна и колие, завършващо с естествен камък.

Преди броени часове, под формата на истории в сайта за фотосподеляне, Саня публикува няколко кратки видео клипове, разкриващи празненството по случай рождения ѝ ден. За специалния повод Борисова остави морските вълни зад гърба си и се върна в столица. На кадрите, заснети в заведение на Панчарево, се вижда, че за случая тя е избрала ефирна светлосиня рокля на пръски в по-тъмен нюанс на същия цвят. Дрехата с широки дълги ръкави и яка е с пола, падаща на няколко плисирани етажа, а актрисата е решила да я прибере в талията с колан, кореспондиращ с високите ѝ ботуши.

На клиповете се вижда как тя си пожелава нещо, миг преди да духне свещите на тортата, декорирана в горната си част с няколко захарни жълти рози. А от ръба на десерта надолу се "стича" розова глазура, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Орлин Горанов с тур за 50 г. на сцената

"Гледам се в огледалото и мисля колко безпощадно лети...

Villa Gug in Aalborg, Denmark: Фото...

Villa Gug in Aalborg, Denmark: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !