Ариана Гранде на корицата на Glamour

09.03.2020 13:07 | Видян 1448 пъти

Ариана Гранде на корицата на Glamour

Едно от най-емоционалните и откровени интервюта на Ариана Гранде ще се появи ексклузивно в българския Glamour през март. Читателите ще могат да видят и уникалната фотесесия, в която певицата повдига завесата на личния си живот и позира с най-близките си - майка си, баба си и кучето Kоко.

В разговора за любов и болка, Ариана за първи път споделя за периода след смъртта на бившия си приятел Мак Милър и говори с надежда за бъдещето, предава Dir.bg.

От този месец българският Glamour започва да излиза в голям формат и с увеличен брой страници - цели 180. "Винаги сме харесвали чаровния си мини размер, но знаем, че времената се променят, - споделя главният редактор на изданието, Ани Младенова. - Списанията се превърнаха от информационен източник в разточително удоволствие - време за себе си, далеч от синята светлина на телефона и таблета. Ще се опитаме със своя оувърсайз размер и луксозна хартия новият Glamour да отговори на тези търсения."

Пораства не само книжното тяло, но и съдържанието на списанието. На страниците му читателите ще открият много повече интервюта, вълнуващи теми и емоционални истории. В мартенския брой, носителките на "Оскар" Рене Зелуегър и Лора Дърн споделят първите си емоции след раздаването на наградите, Дженифър Лопес мечтае за живот в малко градче в Италия, а най-известната драг кралица Ру Пол разкрива формулата на сензационния си успех. Очакват ни още лични срещи с Михаела Маринова, Силвия Петкова и Теа Минкова. Невероятната и трагична история на Одри Мънсън - първия топмодел в САЩ, сексът с по-млад мъж изваден извън клишетата и всичко за Жан Дама - френската инфлуенсърка, която направи бизнес империя за милиони - това са само малка част от темите, подготвени от екипа на списанието.

От тази година печатното издание на Glamour ще излиза всеки месец, а новият сайт www.glamour.bg ще стартира на 13 март с още по-богато съдържание и разнообразни теми, вълнуващи модерната градска жена. На 16-17 май, в Sofia Event Center предстои и третото издание на най-голямото събитие за красота в България - Glamour Beauty Festival.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !