Търсят най-добрия караоке певец

21.04.2009 17:45 | Видян 5488 пъти | Гласували 2

Търсят най-добрия караоке певец

Истинският Jim Beam Караоке Турнир със специалното участие на Румънеца и Енчев стартира на 30 април.

Големият победител в Седмия Jim Beam Турнир по Генерал - Румънеца избра да сподели своята награда с феновете си. Звездното турне с истинско караоке парти ще мине през седем български града и ще продължи цели две седмици.

Караоке купоните в страната започват 30 април в клуб "Канапе" в гр. Плевен. През месец май националният турнир продължава и в градовете Добрич (01.05, клуб Звезда), Русе (02.05, клуб Опиум), Бургас (03.05, клуб Караоке бар), Стара Загора (04.05, клуб Космополитън) и Хасково (05.05, клуб Космополитън).

Големият финал на турнира ще събере най-добрите певци сред клубните фенове и ще се проведе в София на 14 май в клуб Jim Beam в Студентски град.

Представителите на отбора "Истински двойки" - Румънеца и Енчев заедно с атрактивните си асистентки от група Cacao - Моника и Клавдия, ще обиколят седемте избрани градове в страната и ще търсят истински и неподправени таланти.

Известните изпълнители влизат в ролята на водещи, а жури на Караоке Турнира ще бъде публиката. Така всеки караоке талант, който реши да се присъедини към истинското парти в своя град и доведе повече приятели, има реален шанс да стигне до големия финал в София.

Организаторите на Истинския Jim Beam Караоке Турнир, Селект Мюзик Медия, канят всички, които обичат да се забавляват да се присъединят към купона и обещават много награди.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !