Кралица Летисия със семпла, но нежна визия

28.02.2020 12:52 | Видян 1992 пъти

Кралица Летисия със семпла, но нежна визия

За разлика от някои хора, кралица Летисия не разчита на облеклото си, за да направи добро впечатление на околните, защото тя е от онези жени, които могат да накарат всяка дреха да изглежда прекрасно върху тях.

Нейната красота и магнетизъм са идеалното допълнени към всяко облекло, което под тяхната сила сякаш се преобразява. Въпреки това, съпругата на крал Фелипе VI неведнъж е демонстрирала безпогрешния си усет за стил и всяка нейна поява е не само впечатляваща, но и бива запомнена за дълго време, предава Dir.bg

Вчера брюнетката присъства на откриването на ежегодния панаир на изкуствата АRCO, провеждащ се във внушителния изложбен център "Ifema", в Мадрид. По принцип за своите ангажименти бившата журналистка избира елегантни линии, но този път реши да заложи да по-мека и семпла визия.

За събитието тя се бе спряла на интересна сатенена рокля на френската марка "Maje", която е сред фаворитите на британските принцеси Беатрис и Юджийн. Червено-черният тоалет на Летисия, чийто десен бе на флорални мотиви, привличаше вниманието с нестандартния си силует. Дъгите му ръкави създаваха илюзията, че са набрани, спускайки се на вълни, а полата с дължина до глезените и дискретна странична цепка падаше свободно на гънки.

За да завърши цялостната си визия, тя бе сложила стилни черни обувки на висок ток "Manolo Blahnik", струващи 232 британски лири, както и нежни обеци с камъни. За първи път от седмици насам Летисия бе решила да промени прическата си и косата ѝ падаше на лъскави къдрици върху раменете ѝ.

От своя страна нейният съпруг носеше светлосив костюм, който бе съчетал с бяла риза и синя вратовръзка, изпъстрена с множество разнообразни елементи.

Панаирът на изкуствата ще гостува в центъра до 1-ви март. Той е мястото, на което се събират най-добрите произведения и е повод за критиците да се срещнат и да обсъдят най-новите тенденции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Няма коментари към тази новина !