Стенли с ново видео

28.02.2020 09:42 | Видян 948 пъти

Стенли с ново видео

„Бягай от мен“ e втори официален сингъл от новия албум на Стенли – „Чужди тела“ (Вирджиния Рекърдс). Видеоклипът излиза след страхотния успех на едноименната песен от албума – „Чужди тела“, която влезе в плейлистите на редица радиостанции и оглави класацията на БНР за българска музика – Топ 20.

Сингълът „Бягай от мен“ е наличен и във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг.

Песента е написана от Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата „Hayes & Y“, аранжиментът е дело на Благо, Стенли и Светлин Къслев. Актьорът Дани Рашев, когото широката публика познава като д-р Врабчев от сериала „Откраднат живот“, е автор на текста.

Видеоклипът към „Бягай от мен“ е с премиера днес в канала на артиста в YouTube. С видеото към песента, Стенли за пореден път не изневерява на себе като облича музиката си с визуални похвати и послания, излизащи извън рамките на мейнстрима.

Под режисурата на Васил Стефанов и концептуализиран от Стефка Николова и самия артист, видеоклипът е вдъхновен от популярните в психоанализата мастилени тестове на Роршах.

Тестовете са базирани върху способността на съзнанието да възприема познати форми от безформени огледални изображения. Във видеоклипа, изпълнен с много символизъм, е използван същият асоциативен метод, чрез който се редуват различни огледални образи и картини, проектира се борбата между хищника и жертвата, интерпретират се вътрешните ни страхове.

„Бягай от мен“ е откриващата песен в новия албум на Стенли, „Чужди тела“, който излезе на 1 ноември 2019-а от Вирджиния Рекърдс на физически носител (CD) и в дигитална версия. Албумът, издаден с медийната подкрепа на БГ радио, е първият студиен проект на Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002).

След супер успешните концерти в столицата, както и в Пловдив, Стенли и групата му продължават да представят албума „Чужди тела“ на клубната сцена в цялата страна, пише Signal.bg.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !