Изхвърлиха Георги Стайков от хотел заради свинщина

26.02.2020 16:40 | Видян 701 пъти

Изхвърлиха Георги Стайков от хотел заради свинщина

Голям столичен хотел е изхвърлил като мръсне коте големия актьор Георги Стайков.

Това се ожали самият той в профила си във Фейсбук. "За бога, хора! Нв ходете в хотел ******. Хем ще ви вземат парите, хем ще ви изгонят като мръсно коте. На мен ми се случи вчера", написа 55-годишният артист. Миналата година той си купи къща в Бургас и се премести в морския град, където започна да играе и в местната театрална трупа.

Затова, когато идва в столицата за ангажименти, остава на хотел. Такъв бил случаят и в последната неделя - 23 февруари. Настанил се в хотел в столичния квартал Лозенец, като предплатил за 3 нощувки. След втората обаче е помолен да напусне.

"Камериерката е отишла да смени спалното бельо в стаята му и я е намерила в ужасен вид. Цялата е била оакана, възможно най-меко казано", каза пред Телеграф мениджърът на хотела. Жената обяснила на актьора, че сумата за последната нощувка ще отиде за почистването на стаята, въпреки, че покрива много малка част от нея. Стайков пък заплашил, че ще раздуе по медиите, докато се изнасял с куфарите от хотела.

"Само може да ни е благодарен, че не снимахме как изглежда стаята му и не ви я показваме", допълни мениджърът.

На 15 май 2019 година лекарите откриха на Георги Стайков множествена склероза. Тогава той бе приет в тежко състояние с координационни нарушения в болница в Бургас. Имаше съмнения за мозъчен инсулт, но след направени изследвания се оказа, че няма такива данни.

"Касае се за транзиторна исхемична атака. Когато това състояние се преодолее, пациентът се връща към всекидневните си занимания", уточни доктор Хубанова. След като състоянието му е било стабилизирано, актьорът бе изписан, а после е ходил на няколко рехабилитации, които да го вдигнат на крака, защото дотогава е ходил на патерици.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Metallica ще обиколи щатите през...

След като им се наложи да преместят датите за турнето си...

Независимото изкуство със 7,5 млн....

Независимият културен сектор ще загуби почти 7,5 милиона...

Няма коментари към тази новина !