Джей Ло иска Меган Маркъл за шаферка

26.02.2020 11:53 | Видян 1342 пъти

Джей Ло иска Меган Маркъл за шаферка

Дженифър Лопес е поканила Меган Маркъл и съпруга ѝ принц Хари на своята сватба, която подготвя за това лято. Според информация на световните медии, певицата настоява тя да бъде нейна шаферка, предава Tialoto.bg.

Изпълнителката, която се готви за четвърти брак, все още не е получила официален отговор на своята молба, но е коментирала със свои близки, че ще се радва да има няколко шаферки, които да бъдат близо до нея и Алекс Родригес.

„Искам голяма сватба. И задължително църковен брак. Никога не съм сключвала църковен брак досега“, споделя Дженифър преди няколко месеца, малко след като получи предложението от своя приятел.

След като излезе филмът „Hustlers“ и Джей Ло направи грандиозно шоу на финала на Супербоул, тя обяви, че вече е започнала подготовката за щастливото събитие.

Алекс Родригес и любимата му вече са резервирали яхта, на която да се почерпят с най-близките си приятели. Те все още не уточняват дали самото бракосъчетание ще се проведе там.

По предварителни данни, двойката смята да похарчи близо 3 млн. долара за сватбата.

„Била съм омъжена три пъти, единият от които продължи 11 месеца. С Марк бяхме заедно десет години, имаме деца, това е друго, но първите два пъти, в които се опитах да се омъжа, бях твърде млада и наистина нищо от това не може да се приеме за сериозно. Затова казвам, че се „опитах“ да се омъжа, дори не броя тези опити за истински брак“, обяснява актрисата, която е категорична, че минава под венчило за последен път.

Освен Меган и Хари, които след като се отделиха от британското кралско семейство, могат да си позволят да се позабавляват на предстоящата сватба, е поканен и Марк Антъни, от когото Лопес има две деца. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !