Нора Недкова се завърна от Италия, притеснена е заради вируса

26.02.2020 09:42 | Видян 1280 пъти

Нора Недкова се завърна от Италия, притеснена е заради вируса

Притеснение и страх е обхванал родни знаменитости заради бързо развиващия се и заплашващ да влезе и у нас коронавирус.

Само преди дни плеймейтката Нора Недкова се завърна от Северна Италия. Там русото ни изкушение беше на ски ваканция, предава България Днес. Когато заминава за Ботуша, смъртоносният вирус все още не върлува в региона, но именно по време на престоя на Нора се разразява епидемия, а десетки градчета и села са блокирани.

"Върнах се преди няколко дни, но докато бях там, нямаше проблеми и епидемията още не беше настъпила с такава сила. Дори не се пишеше за това. Бях на ски, не съм взимала превантивни мерки, не носех маска и не се страхувах, че нещо може да се случи", коментира пред "България днес" Недкова.

Тя отбеляза, че й е направило впечатление, че на италианското летище е имало засилени проверки на всички пътници, преминали са и през задължително мерене на температурата. Когато се връща обратно в България, не е имало никакви проверки за болни и заразени на летище София, което изумява моделката.

"Когато кацнахме в София, не ми премериха температурата, което за мен беше странно", добавя тя.
Дни след като каца на родна земя, Недкова разбира, че оттам, откъдето се връща, вече върлува смъртоносният коронавирус и решава да вземе нещата в свои ръце.
"Нямам никакви симптоми, но си взех лекарства и пия превантивно заради този вирус. Надявам се всичко да е наред", коментира още Нора.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Няма коментари към тази новина !