Спряха снимките на Мисията невъзможна 7

25.02.2020 15:41 | Видян 636 пъти

Спряха снимките на Мисията невъзможна 7

"Парамаунт пикчърс" отложи снимките на филма "Мисията невъзможна 7" в Италия заради нарастващата заплаха от новия коронавирус.

Клапата на новия филм от поредицата трябваше да щракне във Венеция вчера, но в неделя там беше прекратен карнавалът. Тестовете за новия коронавирус са положителни на повече от 200 души в Италия. Това е най-големият брой на заразени извън Азия. Макар и тези случаи да са най-много в Ломбардия, трима души във Венеция също са носители на вируса.

В съобщението си киностудиата "Парамаунт пикчърс" се позовава на забраната за събиране на хора на обществени места в Венеция и обяснява, че отлага снимките от загриженост за актьорите и персонала. По време на паузата ангажираните за продукцията могат да се върнат по домовете си.

Звездата на филма Том Круз още не беше пристигнал във Венеция.

Киностудиата не уточнява кога очаква снимките да бъдат подновени.

Вчера "Парамаунт" отложи пускането на "Соник: Филмът" по екраните в Китай, планирано за този петък. Кината в Китай не работят заради опасността от коронавируса, а това е вторият най-голям пазар на филми в света.

Миналата седмица беше отложена и премиерата в Пекин на новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака". Във Великобритания тя ще е на 2 април, а в Северна Америка - на 10 април, предава Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !