НиЛо на ревюто на Филип Плейн в Милано

25.02.2020 11:53 | Видян 1957 пъти

НиЛо на ревюто на Филип Плейн в Милано

Седмицата на модата в Милано бе официално закрита с ревюто на Джорджо Армани, представил колекцията си есен/зима 2020-2021 г. пред... празна зала.

Решението на дизайнера моделите да минат по подиума пред камери, вместо пред очите на жива публика, бе вследствие на препоръките на италианското правителство, което заради бързоразпространяващия се нов коронавирус в страната, посъветва хората да избягват масовите събития.

Ситуацията обаче далеч не бе в състояние да възпре Николета Лозанова, която присъства на дефилето на своя любимец - Филип Плейн, провело се във втория по големина град в страната. Плеймейтката е сред най-големите почитатели на бранда и поддържа добри отношения с германеца. За всички свои специални поводи тя се доверява на дрехи, изработени от него, предава Dir.bg.

Така например 32-ия си рожден ден Лозанова посрещна с прозрачен черен дантелен тоалет, разкриващ тялото ѝ.

И този път тя реши да отдаде почит към работата на Плейн, обличайки блестяща къса черна рокля с тънки презрамки и дълбоко V-образно деколте. Върху нея носеше яке, обсипано със ситни бели и черни камъни, наподобяващи шарката на зебра. Визията ѝ бе допълнена от масивна огърлица с черепи и инициалите на дизайнера и слънчеви очила тип "котешко око", по чиято рамка също се редяха кристали.

Половинката на футболиста Ники Михайлов сподели под формата на истории в официалната си Инстаграм страница кратки видеа от ревюто, а по-късно качи на стената си кадри от афтърпартито. На част от изображенията тя е в компанията на някои от моделите, представили новите дрехи на модната къща, а на едно от тях позира заедно с Плейн.

"Благодаря ти, Филип Плейн, за невероятната нощ. Ти унищожи Милано!", гласят думите ѝ към всички изображения, които сподели в социалната мрежа.

И макар очевидно Лозанова да не се притеснява от здравословната заплаха в северната част на държавата, нейните почитателите изразиха своята загриженост. Наред с комплиментите, които изписаха към фотографиите ѝ, те я посъветваха по-бързо да напусне пределите на Италия и да се премести на по-безопасно място.

Малко преди да си тръгне от столицата на модата, тя сподели снимка от балкона на хотелската си стая, позираща само по бяла хавлиена къпа на талията, а гърдите си прикрива с ръка.

„Вечната ми любов има само едно име - Италия“, написа тя към кадъра.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !