Папи Ханс: Не харесвам песента Кекс

24.02.2020 10:53 | Видян 2271 пъти

Папи Ханс: Не харесвам песента Кекс

"Много трудно е да бъдеш забелязан. И ако трябва да съм честен бях напълно наясно, че това парче ще стане голям хит. Сега не го харесвам особено.

 

Много трудно е да направиш такова парче. Който си мисли, че просто можеш да се разлигавиш и да направиш Кекса, не е прав. Иначе щеше да има друго парче преди това, а то е първо по рода си" - така коментира летящия си старт Папи Ханс в предаването Coolt по бТВ.

 

След "Кекса" той направи още две хумористични парчета - "Мама каза" и "Супер палав". Направи обаче и две романтични - "Твой", написана по негова лична история и посветена на момиче, което обича и най-новата му - "Стига", посветена на изневярата.

 

"Има два вида изневяра-такава, която знаеш, че връзката е време да приключи и такава, която е просто глътка свеж въздух. Всичко ми се е случвало.", разказва изпълнителят.

 

Парчето „Стига“ е далеч от закачливите му пародии като „Какс“ и „Супер палав“, и по-скоро навлиза в сериозната тематика на „Твой“. Със „Стига“, Константин Трендафилов явно заявява, че тенденциозно ще развива музиката си и в двете направления и баладите не са единични изключения. Музиката, текстът и аранжиментът на новото парче са на Папи Ханс, а видеото, за което получи само положителни отзиви в интернет, е дело на Бойко Щонов. Клипът е изчистен, като в тъмнината действието се развива само между певецът и красивата Олга Модева, един от най-успешните ни модели и втора подгласничка на „Мис България 2011“. Брюнетката влиза в ролята на „любовницата“ от която Папи „трябва“, но „не иска“ да си тръгне.

 

Папи признава, че в момента няма момиче до себе си и му е много трудно да се довери на такова: "Много хора искат да влязат в живота ти, но по грешната причина. Те си мислят, че те познават, ти си много интересен. Аз не мога да повярвам на някой, ако той ми каже, че ме харесва много. Понякога хората са влюбени в аурата около тебе, в това , какво означава да бъдат с теб. "

 

А за всички почитателки на писателя Константин Трендафилов, Папи обещава, че ще има следваща книга, но не се ангажира с това кога ще я напише. В момента се е фокусирал върху музикалната си кариера.

 

Слабостта на Константин към четириногите не е тайна. В социалната мрежа той неведнъж е качвал изображения на домашните си любимци, които нарича "котешка фамилия". Едно от последните попълнения към нея, участникът в ВИП Брадър приветства в края на месец август м.г. Тогава той пусна фотография на малко бяло коте с оранжеви шарки и сини очи, което кръсти Стефчо, вероятно на един от най-близките си приятели от Къщата на риалити предаването - любимият на тв водещата Гала.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !