Пловдивска бръмчалка се сгоди в Дубай

23.02.2020 09:55 | Видян 2389 пъти

Пловдивска бръмчалка се сгоди в Дубай

Бившата водеща, която стана по-известна под псевдонима Клюкарката Лили, се сгоди за бащата на детето й. За самото събитието се похвали самата пловдивчанка, като пусна видео от предложението, което получава по време на кратък престой в Дубай.

Блестящият пръстен е с огромен камък на известна марка италиански бижута, а бъдещият  съпруг е броил най-малко 5000 лв. за него. Мъжът на Лили, от когото тя има син, е крупният бизнесмен и ресторантьор Станислав Костов. Бъдещата госпожа Костова определя събитието като сбъдната мечта. Под видеото което пусна в Instagram, Лили написа "Мечтите се сбъдват!".

Освен със  скъпото бижу, за да свидетелства любовта си и да отпразнуват годежа, Станислав заведе след това любимата си на Сейшелите. Двойката се отдава на романтика и ласки. Както и на планиране на предстоящата сватба.

След няколко неуспешни връзки с различни столични мачовци Лили  успя да намери любовта в лицето на Станислав. Тя се върна обратно в родния Пловдив, където се грижи за детето си и за външния си вид.

Лили се опитва да направи собствен видео канал, в който да показва как се справя с ежедневието. Пловдивчанката не успява да е особено активна и изключително рядко пуска видеа. За сметка на това брадърката е хипер активна социалните мрежи, където споделя не само на какви процедури ходи ежедневно, но и какво закусва, вечеря, както и кога се сглобява, пише "България Днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !