Билети по 15 лева за концерт на Георги Христов

21.02.2020 16:37 | Видян 461 пъти

Билети по 15 лева за концерт на Георги Христов

Георги Христов стартира национално турне, по примера на колежката си Лили Иванова, узна HotArena.

Певецът още миналата година направи концерти в три големи града, но тази година е решил да се съсредоточи върху по-малките населени места, които доста често остават пренебрегнати от колегите му. Изпълнителят е против това и умишлено е избрал да пее пред феновете в по-малките градове.

Най-големият град в турнето му "Моят път" е Русе. Прави впечатление обаче ниската, направо символична цена на билетите за тура. Пропуските за концерта в Ямбол са по 15 лева, най-евтините. В Горна Оряховица, Велико Търново, Плевен, Благоевград, Русе и Търговище са по 18 и само в Габрово и Враца - по 20 лв.

Въпреки това навсякъде най-скъпият пропуск не надвишава 40 лв. Дори и при тази ниска цена обаче, концертите ще са успешни за Христов, тъй като пропуските за тях се разпродават като топъл хляб.

Не е ясно обаче дали Христов ще направи и голям концерт в София, като част от турнето си. Миналата година той буквално препълни зала 1 на НДК, която се пръскаше по шевовете. След това певецът предпочиташе изяви в столични пиано барове като на една от тях бяха дори президентът Румен Радев и съпругата му, пише Галерия.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сано ни чете мръсни приказки онлайн

Александър Сано ще сложи червена точка в Интернет, за...

Моника Валериева спря дъха на мъжете

Мoникa Вaлeриeвa уcпя oтнoвo дa cпрe дъхa нa мъжкaтa...

Няма коментари към тази новина !