Новият на БНР си купи нова кола, били го поканили от СЕМ за конкурса

21.02.2020 09:31 | Видян 644 пъти

Новият на БНР си купи нова кола, били го поканили от СЕМ за конкурса

Нови два огромни скандала избухнаха около незаконно избрания нов директор на националното радио. Първото му решение се оказа закупуването на ново служебно Пежо, с цвят червен, което да го вози. Това става при многомилионен дефицит в БНР, тежка кадрова и идейна криза и още куп проблеми за решаване, включително с източването при предшественика му Ал. Велев, което вече се разследва на поне 7 млн.лв. чрез поръчки за приятелския кръг Цветанов – Тупарев, който поддържа и този бос.

Вторият скандал, за който се говори много в предаването Честно казано на Люба Кулезич по ЕК от двама участници в конкурса е собственото признание на избрания Андон Балтаков, че бил поканен за конкурса от СЕМ. Както Валерий Тодоров и Митко Димитров, които обжалват избора, подчертаха, това е още едно нарущшение на процедурата по избор, а както Балтаков, така и СЕМ мълчат като комунисти на разпит кой е нарушителят.

Те разсмяха публиката с поредното умотворение на неадекватната председателка на Органа София Владимирова – бивше момиче за всичко при Иван и Андрей. По нейните думи, тя била решила, че понеже фирмата на победителя била американска, а не българска, нямало нужда да се спазва законът кандидатите за шеф на БНР да нямат действащи компании.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !