Хари Стайлс жертва на въоръжен грабеж

20.02.2020 11:51 | Видян 674 пъти

Хари Стайлс жертва на въоръжен грабеж

Хари Стайлс е имал доста страшен Свети Валентин. Бившият член на групата One Direction е бил ограбен от въоръжен мъж в Лондон. Според „Mirror Online“, изпълнителят е бил нападнат от човек с нож, който му е поискал пари.

Изданието твърди, че звездата е запазила спокойствие и е изпълнила исканията на нападателя. След като певецът предал парите си, мъжът избягал, а Хари се е разминал само с уплаха. „Държа се доста добре, бързо извади всичко от портфейла си и успя да овладее ситуацията“, казва източник пред „Mirror Online“.

Полицията в Лондон потвърждава пред „E!News“, че в момента работят по случай за грабеж, случил се в петък. Според служителите на реда, оплакването към тях е подадено чак в събота и в него пише, че мъж около 20 години е бил заплашен с нож от друг мъж. „Жертвата обаче не е наранена, а от нея са взети само пари“, се казва още в изявлението на полицията.

Засега нападателят не е задържан. Въпреки уплахата, Стайлс се появи в добро настроение на червения килим на британските музикални награди. Изпълнителят беше номиниран в две категории, но се размина с наградата. Все пак той се качи на сцената, за да изпълни своите хитове.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !