Диляна Попова потънала в мисли топлес

19.02.2020 17:07 | Видян 1707 пъти

Диляна Попова потънала в мисли топлес

Учителят Петър Дънов е казал, че мисълта е музикална и всяка права мисъл представлява правилно съчетание на тонове, но ако съдим по последната публикация на Диляна Попова в нейната Инстраграм страница, спокойно можем да отсъдим, че ако размишленията имаха физическа форма, то тя определено ще бъде красива и съблазнителна... Точно като актрисата и модел, пише Dir.bg.

Преди няколко часа хубавицата качи в социалната мрежа провокативна снимка, на която позира топлес. На кадъра тя е легнала по корем върху легло, подпирайки се на лактите си, със замечтан и отнесен поглед напред, игнориращ фотографския обектив. На главата си носи черна шапка с декоративни флорални орнаменти, а дългата ѝ кестенява косата се спуска по голите ѝ рамене и гръб. Половинката на Асен Блатечки е цензурирала изображението посредством черен правоъгълник, прикриващ част от гърдата ѝ.

"Главата ми е затвор на мисли, които излежават доживотната си присъда там...", е написала към фотографията.

Изображението предизвика множество комплименти от страна на последователите ѝ, които изписаха редица коментари относно външния ѝ вид, който бе една от темите в скорошно нейно интервю. В него тя сподели мнението си, че посредством пластичните намеси жените губят своята нежност, а благодарение на филърите лицата им стават по-големи. Самата тя каза, че няма корекции, макар преди години да е имала хиалурон в устните, който в крайна сметка е махнала, понеже ѝ е пречел.

Думите към изображението, обаче, провокираха някои от почитателите ѝ да напишат и забавни коментари.

"Добре че сърцето ти не е прокуратурата, да ги издирват някои с бюлетина", гласи един от тях, на който, вместо да се засегне, Диляна реагира със смеещо се емоджи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !