Галена с разкошно тържество за ЧРД на сина си

18.02.2020 13:07 | Видян 1743 пъти

Галена с разкошно тържество за ЧРД на сина си

Когато става въпрос за щастието на децата ѝ, една майка би дала абсолютно всичко, за да види как по лицата им се разлива усмивка. Всеки родител желае най-доброто за наследниците си, какъвто е случаят и с Галена, която не щади средства за своите.

Вчера тя организира великолепно тържество по случай третия рожден ден на малкия си син - Алекс. Празникът премина под специално избрана тема, посветена на детския канадски сериал "Пес патрул", който се радва на голяма популярност сред малчуганите у нас. Специалната зала за празненства беше прецизно украсена, а всеки един детайл от нея бе старателно изпипан, за да може малкият рожденик да се почувства специален, предава Dir.bg.

Преди няколко часа изпълнителката на "Добре ли си" качи в официалния си Инстаграм акаунт галерия, съдържаща няколко изображения, от специалния ден. На част от тях семейството позира пред маса, отрупана с множество сладки изкушения, но най-внушителна бе 4-етажната торта, като всеки етаж от нея пресъздаваше образа на един от главните анимационни герои-кучета. Около нея, ефектно наредени във виенско колело и стъкленици, се редят различни десерти, декорирани с отпечатъци от лапи.

"Да ни е здраво и щастливо малкото голямо момче. Честит трети рожден ден, Алекс!", гласи посланието към снимките.

Разбира се, звездни пожелания не липсваха и в коментарите се включиха някои от популярните дами у нас.

"Лелелеле....уникален сладур! Да ви е жив и здрав!", написа Александра Петканова, поставяйки емотикони във формата на сърца.

"Много красив и сладък. Да ви слуша много. Хубав празник!", присъедини се Златка Райкова.

Галена и бизнесменът Галин имат дългогодишна връзка. Макар преди години да бяха взели решението да си дадат почивка един от друг, те са сочени за една от най-стабилните двойки в попфолк средите. Малко след като прецениха, че взаимоотношенията им се нуждаят от "пауза", дойде новината, че певицата е бременна със Стефан. Тази вест ги сплоти повече от всякога. През февруари 2017 г. двамата станаха родители за втори път - тогава се роди малкият им син Александър.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Няма коментари към тази новина !