Камелия: Готвя нов музикален проект

17.02.2020 13:58 | Видян 2103 пъти

Камелия: Готвя нов музикален проект

Камелия подготвя нов музикален проект за попфолк феновете. Звездата разкри в телевизионен ефир, че с предстоящия си сингъл ще даде нов живот на известна песен, но представено по нов начин.

„Записах една нова песен. Ще бъде римейк на една песен, която обожавам. Не е моя песента, но много ми харесва и се надявам да допадне на публиката и в мое изпълнение“ – загатна хитовата изпълнителка, но не пожела да разкрие подробности около парчето.

„Естествеността винаги печели. Когато съм в студио, се чувствам някак си изолирана, сама. И тогава емоционално ми е нужно да си създам някаква картина, за да мога тази емоция да я вкарам в изпяването. По-ми е лесно, когато съм на сцена. На сцената мога да изляза по лепенки, без лепенки… В живота си съм различна, в студиото пак съм различна“ – подчертава тя в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по бТВ.

„Невинаги най-добрият глас побеждава накрая“ – заявява певицата, която за поредна година сяда в треньорския стол, за да журира и напътства младите таланти в „Гласът на България“. „Този път ще има много интересни гласове, които ще се качат на сцената“, категорична е тя. В кръга на шегата тя сподели още кой от другите треньори я дразни най-много и защо.

По време на шоуто стана ясно още, че пънкът все още е жив. Доказаха го бендът и Николаос, който седна зад барабаните, за да изсвири заедно с музикантите пънк кавър на хита на Камелия "Луда по тебе".
Новият сезон на „Гласът на България“ започва на 23 февруари от 20:00 часа по бТВ и ще се излъчва всяка неделя.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !