Салма Хайек разляла водата си върху Еминем от вънение: Оскари 2020

14.02.2020 11:36 | Видян 1308 пъти

Салма Хайек разляла водата си върху Еминем от вънение: Оскари 2020

Салма Хайек е като една от нас, когато изненадващо срещне известна личност.

След изпълнението на Еминем по време на тазгодишните награди „Оскар“, двамата успяват да се засекат зад сцената и дори да се снимат заедно. Снимките веднага бяха публикувани от актрисата в социалния ѝ профил в Инстаграм, но звездите не изглеждат никак щастливи от случилото се.

Напротив. Еминем и Хайек по-скоро са изплашени и се чувстват некомфортно в компанията на другия. И причината за това става известна от написаното под снимките. Оказва се, че актрисата толкова е била въодушевена да види рапъра, че е изляла цялата си вода върху него.

„На тези снимки може да изглежда така сякаш аз и Еминем сме най-добри приятели, но истината е, че аз трябваше да се качвам на сцената, когато той слизаше от нея и бях толкова шокирана да го видя, че го олях с вода“, пише Хайек.

Актрисата добавя, че израженията на лицата им казват всичко. „Аз изглеждам ужасена, а той – уплашен от мен“. Ситуацията става още по-конфузна, когато тя се опитва да премахне водата от него. „Тогава му казах, че съм ОГРОМЕН фен“.

Поведението на Хайек не е никак изненадващо, тъй като появата на Еминем не беше известна на никого от присъстващите на наградите „Оскар“. Рапърът се появи изпод сцената, след като беше пуснат клип с най-добрите филмови музики.

Изпълнителят изпя парчето си „Lose Yourself“ от филма „8 mile“. Парчето успя да спечели награда за най-добра песен, но това се случва през 2003 година. Еминем дори беше поканен да представи песента си пред публиката, но той не присъства на церемонията.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !