Джена Дюан - гола и бременна

14.02.2020 11:14 | Видян 1776 пъти

Джена Дюан - гола и бременна

Джена Дюан наистина се наслаждава на бременността си.

39-годишната актриса и танцьорка съвсем скоро ще роди второто си дете, но преди това застава пред обектива на Елизабет Месина за една фотосесия, в която нищо не остава скрито. Дюан сподели няколко кадъра с последователите си в Инстаграм и призна, че това е най-вълшебното време в живота й.

Снимката, с която Джена откри фотосесията си, я показва в празна стая, а актрисата е облечена само с дантелена рокля. Това, което се забелязва е, че тя няма никакви притеснения относно тялото си.

Партньорът на Дюан и бащата на детето й - Стив Кази, също се появява на някои от снимките. На една от тях той докосва коремчето на приятелката си, а тя изразява своята любов към него. "Любими, мой дар, аз съм най-щастливата жена на света", пише Джена.

Кази не пропусна да публикува и той снимка от фотосесията. Той благодари на Елизабет Месина затова, че е направила снимки, които завинаги ще му напомнят за тези щастливи мигове.

"Само Елизабет Месина може да превърне едно дамско бельо, носено от жена в осмия месец, в елегатност", пък пише Джена към една от снимките си, където носи дантелено боди. Общият брой фотоси е 8 и всеки един от тях успя да впечатли последователите на актрисата.

По време на гостуването си в предаването "The Kelly Clarkson Show" Дюан проговори за разликата между първата и втората си бременност. Тя има още едно дете - 6-годишната Евърли Тейтъм, която споделя с бившия си съпруг Чанинг Тейтъм.
"Първата бременност беше доста лесна. Еви беше мечта. Този път също е прекрасно, но всичко се случва доста бързо".

Тя добавя, че много по-бързо се подува и усеща по-голямо гадене от първия път. Очаква се Джена да роди през март, но бъдещите родители крият пола на бебето. Снимки от фотосесията на Дюан и Стив Кази може да видите по-долу.

Още снимки на бременната и гола Джена можете да видите в нашата Галерия !


Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !