Кейт и Уилям координираха тоалетите си

14.02.2020 09:22 | Видян 656 пъти

Кейт и Уилям координираха тоалетите си

Кейт и Уилям последваха холивудската тенденция и координираха тоалетите си за последната си визита. И двамата избраха да се облекат в костюми в тъмносиньо.

Мидълтън носеше сако и пола от любимата си марка Alexander McQueen – специален жест, който почете паметта на дизайнера 10 години след смъртта му.

Изборът двамата да съчетаят тоалетите си, особено на събитие, което посетиха с Камила и Чарлз (това не се беше случвало вече девет години), си има причина.

Напоследък кралското семейство претърпява криза след криза и медиите още по-ожесточено следят какви са отношенията на всички в двореца.

Проблемите дойдоха след дългия период от време, в който медиите спекулираха за отчуждаване между Хари и Уилям и вражда между Кейт и Меган, последвана от оттеглянето на младата двойка, редом със скандала с принц Андрю, а сега и развода на внука на кралицата. Всичко това рязко се отрази на репутацията на кралското семейство.

Затова и сега се използва всяка възможност да се докаже колко единни са членовете на фамилията. Дали поради тази причина напоследък Уилям и Кейт се държат по-фамилиарно един с друг, или просто двамата са успели да намерят подкрепа един в друг по време на трудния период в семейството – не знаем, но силно се надяваме да е вторият вариант.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !