Семейство Брайънт си взе последно сбогом с Коби и Джиана

13.02.2020 16:56 | Видян 1370 пъти

Семейство Брайънт си взе последно сбогом с Коби и Джиана

Баскетболната звезда Коби Брайънт и дъщеря му Джиана бяха погребани в петък. Двамата загинаха в катастрофа с частния хеликоптер на спортиста, а с тях са пътували още 7 души. Нито един от тях не е оцелял.

Пасажерите са пътували към баскетболен турнир, в който 13-годишната Джиана е трябвало да играе на 26 януари. Две от нейните съотборнички – Алиса Алтобели и Пейтън Честър – също са били на борда, както и родителите на Алиса и майката на Пейтън. Кристина Маузер, която е била тяхна треньорка е другата загинала, както и пилотът на хеликоптера Ара Зобаян.

Коби и Джиана са били погребани на семейна церемония в Калифорния. Съпругата на Брайънт Ванеса публикува в петък снимка в Инстаграм със съобщение за предстоящото възпоменание, което ще се състои на 24 февруари и ще бъде отворено за феновете на баскетболиста. То ще се проведе в Стейпълс Център, където отборът на Коби Лос Анджелис Лейкърс играе своите домакински мачове.

Датата също не е случайно избрана. Коби носеше номер 24 в Лейкърс, а Джиана – номер 2 в своя отбор. След трагедията, Ванеса не спира да публикува спомени от времето с дъщеря си и съпруга си. Наскоро тя сподели видео на 13-годишното момиче и призна, че все още не може да осмисли случващото се.
„Мозъкът ми отказва да приеме, че Коби и Джиджи вече ги няма“.

Тя добавя, че се опитва да се справи с липсата на съпруга си, но тази на малкото ѝ момиченце наистина я съсипва. „Не е правилно. Защо трябва да се събуждам всяка сутрин, когато детето ми няма подобна възможност? Ядосана съм“.

След новината за смъртта на Коби редица фенове и звезди изразиха своите съболезнования към семейството на звездата. Баскетболистът беше почетен по време на наградите „Оскар“, както и по време на Супербоул.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Няма коментари към тази новина !