Малката на Мила Йовович с жълтеница

13.02.2020 10:41 | Видян 1070 пъти

Малката на Мила Йовович с жълтеница

Мила Йовович не крие нищо от феновете си. Звездата разкри пред своите последователи в Инстаграм, че дъщеря ѝ Осиан, която се роди само преди седмица, страда от жълтеница. Затова тя е трябвало да се снабди с експерсирана храна, тъй като не може да кърми бебето си.

Актрисата сподели снимка в понеделник, на която се вижда 4-годишната ѝ дъщеря Дашиел как храни новороденото.

„Няма нищо по-хубаво от това да видиш децата ти да се обичат и да ценят времето си заедно“, написа актрисата в Инстаграм.

По-надолу в съобщението се казва, че малката Осиан страда от тежка форма на жълтеница, която не може да пребори. Затова семейството на Мила обикаля по различни лекари, които са посъветвали майката да дава повече мляко на детето си. Според тях, така то ще пребори болестта.

Проблемът обаче се задълбочава, тъй като Осиан заспива много бързо, докато Йовович я кърми и затова семейството се принуждава да храни момиченцето чрез бутилки. Актрисата добавя, че най-малкото ѝ дете има вече доста белези по краката заради множеството взимания на кръв за изследвания.
„Сърцето ме боли, когато си помисля за това“.

Според експерти, жълтеницата при бебета е доста често срещано състояние, при което в кръвта на детето се среща голямо количество билирубин – жълт пигмент на червените кръвни клетки. Получава се, тъй като черният дроб на бебето не е достатъчно силен, за да се отърве от химичното съединение в кръвта.

Според Центъра за превенция и контрол на болестите, тази жълтеница се лекува чрез по-адекватно хранене, тъй като процесът по отстраняване на хранителните отпадъци също помага за премахване на билирубина в кръвта на бебето.

Мила Йовович роди третото си дете на 2 февруари. Тя сподели новината в социалните мрежи, където написа, че най-малката ѝ дъщеря е много по-различна от останалите. „Косата ѝ е по-светла, по-силна е и се опитва постоянно да си мърда ръцете“, написа Мила.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !