Изнасилвания, побой, обвинения – Минаж и бившият ѝ на война

12.02.2020 17:46 | Видян 1852 пъти

Изнасилвания, побой, обвинения – Минаж и бившият ѝ на война

Ники Минаж използва социалните мрежи, за да хвърли обвинения върху бившия си Мийк Мил в насилие. Певицата, която е омъжена за Кенет Пети, реши да защити честта му, като нападне ексизгората си.

„Този нег*о туитва за мъжа ми от година. Твърди, че е влязъл в страницата ми да го види, бил блокиран. Хей, нег*о, продължи напред“, написа певицата в Туитър с хаштаг # TwitterFingers бие жени, страхува се от мъже.

Мийк не й остана длъжен и веднага отговори на нападката: „Единственият начин, по който можеш да убиеш кариерата ми, е да кажеш, че бия жени. Да поговорим за брат ти, който е обвинен в изнасилване и ти плащаш за адвоката му. Да, брат ти докосна онова малко момиченце и ти знаеш че аз знам.

Всички в индустрията знаят, че си лош човек. Знаеше, че брат ти е изнасилил онова малко момиче и затова избягах от теб“.

Думите му само разяриха звездата и тя продължи с обвиненията:

„Ти биеш собствената си сестра и го записваш. Плюеш я и го записваш. Ритна ме пред майка си и я изпрати в болница“.

В туит, който към момента е изтрит, Мил финално отговаря на обвиненията: „Отдели много време да повтаряш, че съм ти посягал, падаш много ниско, за да ме унищожиш.

Уточнявам – не удрям жени и няма да позволя интервютата ми да бъдат изпълнени с въпроси за нея или за тази ситуация, тъй като искам да говоря за новия си албум“.

Източник: tialoto
Снимка: Bgnes

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !