Ким Кардашян ползвала терапевт по сурогатство

12.02.2020 16:25 | Видян 1600 пъти

Ким Кардашян ползвала терапевт по сурогатство

Ким Кардашян е една от известните многодетни майки. Риалити звездата, която има четири деца, разказа пред подкаста All's Fair, че наела терапевт по сурогатство, чрез който да комуникира с жената, съгласила се да износи и роди последните две.

Когато решила, че иска да има още наследници след Норт и Сейнт, риалити звездата се консултирала с лекарите. Тъй като и двете й бременности били тежки – заради плацента певия (при която се намира много ниско и крие редица усложнения), тя решила да ползва сурогатна майка.

„Шийката на матката ми беше затворена и докторът трябваше да я разтвори с ръката си. Мислеха си, че трябва да отстранят матката. Знаех, че има такава възможност, но за щастие се разминахме без това“, разказва Ким пред списание „People“ и уточнява, че прекарала близо 2 часа в операционната след като родила Сейнт.

За да намери наистина жена, на която може да разчита и която да не я измами, Ким потърсила специалист по сурогатство. По думите ѝ, много агенции предлагат да осъществят комуникацията между двете страни и да уредят формалностите по износването на бебето и раждането.

Съпругата на Кание Уест посочи, че първоначално тя нямала никаква връзка с жената, която ѝ родила момиченцето Чикаго и момченцето Псалм. Тя само посочила изискванията си и терапевтът изготвил договора. Доста по-късно двете се срещнали.

Благодарение на специалиста, Кардашян била сигурна, че жената, която се наема да ѝ роди дете, има всичко, от което се нуждае.

След като подробностите били уточнени, Ким се запознала с жената, която по-късно я дарява с второ дете.

„Накрая станахме толкова близки, че не ни трябваше терапевт, за да си общуваме“, казва тя.

По думите на риалити звездата, тя винаги ще е благодарна на сурогатната майка и би ѝ изпратила съобщение за Деня на майката, за да я поздрави, защото все пак е дала живот на децата ѝ.

Източник: tialoto
Снимка: instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !