Поне 21 дела се водят срещу Левски

11.02.2020 09:18 | Видян 895 пъти

Поне 21 дела се водят срещу Левски

Поне 21 дела се водят срещу Левски, разкри адвокат Иво Ивков, който защитава интересите на сините. В тази бройка не влизат многомилионните искове на бивш генерален спонсор на фирмата, построила сектор А на Герена.

Делата са 21 плюс-минус едно, но непрекъснато излизат нови. Лешоядите започват да кръжат все по-ниско. Левски може да е ранен, но в момента всичко в клуба функционира”, заяви юристът, който е син на легендата Кирил Ивков, пред БНТ. Той допълни, че 21-те иска са на стойност около 400 000 лева и са за периоди, в които е управлявало предишното ръководство.

“Жалкото е, че сред тези лешояди е и БФС. В нарушение на собствената си процедура  и неспазвайки собствения си дисциплинарен правилник, оттам ни заплашиха с отнемане на точки. В БФС трябва за влязат в 21 век, за съжаление 20-и го пропуснаха”, каза още Ивков.
В същото време изпълнителният директор на сините Павел Колев успокои привържениците на клуба, заявявайки, че няма вариант Левски да не завърши сезона.

“Възможно е да има продажба на футболисти, за да се подпомогне финансовото състояние. Трбява сега да се случат нещата, защото, ако се помотаем още малко, може да затворят навсякъде трансферните прозорци. Засега конкретни оферти няма. Възможно е да се случи и с нови спонсорски и рекламни договори. Идеята на феновете за помощ е реална, работим по тези варианти, днес предстоят разговори и с тях. Няма вариант отборът да не доиграе сезона. Ако трябва ще доиграем шампионата с тези, които останат", сподели Павел Колев

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !