Мишел Обама: С Барак се радваме на живота без деца

10.02.2020 16:53 | Видян 2015 пъти

Мишел Обама: С Барак се радваме на живота без деца

Мишел Обама призна, че се чувства доста добре, когато децата ѝ заминат за колеж. Бившата първа дама беше част от турнето на Опра Уинфри, в което сподели за живота си с Барак Обама. Двамата имат две дъщери – Малия на 21 и Саша на 18 години.

Момичетата израснаха в Белия дом, тъй като баща им беше президент на САЩ два мандата. Семейство Обама успя да спечели сърцата на почти цяла Америка не само със своите действия, но и със своята харизма и любов.

Сега обаче Барак и Мишел се отдават на спокоен живот, далече от любопитните погледи. Те отделят повече време за семейството си, а г-жа Обама признава, че обича дъщерите си, но ѝ е по-добре, когато е само със съпруга си вкъщи.
„Родителството ти взима доста от емоционалното пространство. Вложихме доста енергия, за да отгледаме тези момичета. А сега тях ги няма. Слава богу!“, пошегува се Обама пред Опра.

Мишел сподели, че докато момичетата са били вкъщи, тя и съпругът ѝ е трябвало да се притесняват за абсолютно всичко. „Трябваше да знаем къде отиват, на какви партита присъстват, дали има алкохол там, къде са родителите на домакина“.

В момента обаче момичетата са далече от своите родители. По-голямата сестра е трета година в Харвард, а 18-годишната Саша е първа година в Университета Мичиган. Така Барак и Мишел могат да се съсредоточат един върху друг.
„Имаме повече емоционално време, повече енергия“.

Бившата първа дама добавя, че през повечето време в къщата им са само двете кучета Бо и Съни, които, за щастие, не могат да говорят. Барак и Мишел Обама ще отпразнуват 28 години заедно, но се чувстват сякаш са в началото на връзката си.
„Сега поглеждам към него и разпознавам съпруга си. Той все още е човекът, в когото се влюбих“.

Освен че намира време за съпруга си, Мишел започна 2020 година доста успешно. Тя спечели награда „Грами“ за аудиоверсията на автобиографията си „Becoming“. Снощи пък продуцентската къща на семейство Обама успя да грабне и „Оскар“ с филма си „American Factory“, който стана първенец в категорията „Най-добър документален филм“.

Сподели своята валентинка!

Сега на г-жа Обама ѝ трябват само още две награди, за да стане притежател на ЕГОТ („Еми“, „Грами“, „Оскар“ и „Тони“).

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !