Андреа за ЧРД в Пунта Кана

07.02.2020 12:37 | Видян 2003 пъти

Андреа за ЧРД в Пунта Кана

За жителите на снежна България слънчевите плажове в момента може и да са неосъществима мечта, но за Андреа те са настояща реалност. След като в края на миналия месец тя посрещна 33-ата си годишнина в София, сега от дни насам певица публикува горещи кадри от екзотична дестинация, където не само се радва на високите градуси, но и повторно празнува рождения си ден, предава Dir.bg.

Блондинката се намира в Пунта Кана, наричан още "Диамантът на Доминиканската република". Именно там преди 2 седмици се състоя първия филмов фестивал "Cana Dorana", на който, като специален гост, присъства Дарина Павлова. Днес на курорта, чието име в превод означава "мястото, където се срещат всички палми", се наслаждава бившата половинка на Кубрат Пулев.

Блондинката споделя в социалните мрежи редица снимки, за фон на които са използвани кристално чистите тюркоазени води на Карибско море и фините бели пясъци, неведнъж донесли на тамошните брегове отличието "Син флаг".

 На изображенията, пропити с лятно настроение, Андреа сменя няколко визии - първият ѝ избор е цял бански в металическо сиво, който е с гол гръб, дълбоко V-образно деколте и декоративен колан през талията. След това тя застава пред обектива на словенския моден фотограф Тибор Голоб с бяло плажно облекло и втъкано червено цвете в косите, а по-късно показва фигурата си в жълт изрязан бански в две части, чиито десен наподобява змийска кожа. Освен по крайбрежието, фотосесията е навлязла и под водите на естествения басейн, където изпълнителката позира като сирена.

Твърди се, че снимките са правени за еротичното списание "Playboy", макар да не става ясно дали това е вярно. И все пак, ако приемем, че Андреа действително влиза в мъжката библия (за 2-ри път), това неминуемо ще бъде сериозен удар за Джени Суши, която вчера се похвали със същото постижение.

Преди броени часове попфолк певицата публикува кадър, на които е облечена в светла полупрозрачна дантелена рокля с флорални мотиви, застанала до шезлонг на брега и държаща в едната си ръка връзка балони с различни форми. Косата ѝ е вдигната нагоре, а външният ѝ вид е допълнен от огромни обеци тип "халки", покрити с блестящи камъни.

"Честит рожден ден на мен, отново!", гласи посланието към публиацията.

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !