Кристиано Роналдо получи кола от Джорджина

06.02.2020 16:43 | Видян 2357 пъти

Кристиано Роналдо получи кола от Джорджина

На 5 февруари футболистът Кристиано Роналдо навърши 35 години. Играчът на „Ювентус“ отпразнува специалния повод със семейството си в Торино. Той сподели снимка в Инстаграм, на която е с най-големия си син Кристиано Роналдо-младши и приятелката си Джорджина Родригес.

Това, което обаче Кристиано не знаеше, е какво е подготвила любимата му. Преди да влязат в ресторанта, Джорджина е решила да подари на Роналдо много специален подарък. В клип , публикуван в профила на моделката се вижда, че футболистът се е сдобил с още една лъскава кола.

Всеизвестен факт е, че португалецът е фен на бързите возила и има в гаража си някои от най-скъпите автомобили. Ще му се наложи обаче да намери място за още една или направо да си направи нов гараж, тъй като подаръкът от Джорджина изглежда доста голям.
„Честит рожден ден на любовта на живота ми“, написа Родригес под клипчето.

Освен че получи кола, Кристиано беше изненадан и от най-близките си приятели. Те изчакаха двойката пред ресторанта и „нападнаха“ рожденика веднага щом той ги забеляза. Клипът на Джорджина успя да събере над 1 млн. харесвания, но е доста далеч от тези, които успя да събере половинката ѝ.

Снимката на Роналдо, която той сподели за рождения си ден, събра над 9 млн. харесвания. Футболистът се превърна в първия човек, който достига до 200 млн. последователи в социалната мрежа Инстаграм.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !