Джей Ло и Шакира взривиха Супербоул

03.02.2020 17:23 | Видян 1913 пъти

Джей Ло и Шакира взривиха Супербоул

За 12 минути Дженифър Лопес и Шакира написаха снощи история в Маями. Двете станаха първите изпълнителки от латиноамерикански произход, пели на полувремето на финала на първенството по американски футбол "Супербоул". А изпълнението им носеше изненадващ политически заряд, пише сп. "Венити феър", цитирано от БТА.

При една от песните си Лопес носеше наметало с американското знаме от едната страна и с пуерториканското от другата. Нейната дъщеря и детски хор изпяха с нея началото на песента на Брус Спрингстийн "Born in the USA".

Така Лопес отправи безмълвно, но недвусмислено политическо послание във вечер, в която бяха излъчени предизборни агитационни клипове на Доналд Тръмп и Майкъл Блумбърг, допълва изданието.

Шакира пък поздрави и след това си взе довиждане с публиката на испански.

Специални гости на шоуто бяха латиноамериканските звезди Джей Балвин и Бед Бъни.

Шакира танцува и изпя свои хитове като "She Wolf" и "Whenever, Wherever", свири на китара и се хвърли в ръцете на феновете.

По време на нейното изпълнение стадионът бе озарен от зрелищно пиротехническо шоу.

След нея на сцената на стадиона излезе Дженифър Лопес, която изпя "Jenny From the Block" и "Ain't It Funny" и танцува на пилон, облечена в огледален костюм. Вместо фойерверки, нейното шоу бе съпроводено със светлинни и визуални ефекти.

Накрая към нея се присъедини Шакира и двете изпълниха в дует песента от Световното първенство по футбол от 2010 г. "Waka Waka".

Снимка: AP/БТА/ Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !