Появи се двойничка на Меган

31.01.2020 16:12 | Видян 2106 пъти

Появи се двойничка на Меган

Меган Маркъл из улиците на Мисури. Възможно ли е?! Това написаха много медии, публикувайки снимки в социалните мрежи. Оказа се фалшива тревога – тя си е в Канада, а жената от кадрите прилича много на нея.
Има ли Меган двойничка?

Човек може да живее с години и да не знае, че има свой двойник. Е, в този случай Меган Маркъл няма близначка, просто Акейша Ленд – блогърка от Мисури, която е почти на нейните години, има много сходни черти на лицето и често я бъркат.

От няколко дни красавицата стана още по-известна след като публикува колаж, в който съпоставя лицето си с това на бившата херцогиня на Съсекс.

Жената има малко момиченце – 3-годишната Грейсън, която е модел и често се снима в най-различни реклами за деца. За целта ѝ е направила профил в Instagram.

Ленд бива бъркана с Меган, защото притежава същия цвят на косата като нейния, почти еднакви скули, само носът ѝ е по-остър и няма лунички по бузите.

„Меган, това ти ли си?“, пише нейна приятелка под една от снимките ѝ.

39-годишната Акейша има близо 158 хиляди последователи в Instagram. Тя е само с година по-малка от Меган Маркъл. Говорейки пред изданието „Femail“, тя споделя, че понякога я спират на улицата, в магазина и дори я заговарят в църквата, за да ѝ кажат, че прилича на съпругата на принц Хари.

„Близките ми приятели и семейството ми казват, че приличам на нея. Дори и да не намирам прилика, за мен това определено е голям комплимент“, коментира Ленд.

Освен по външния вид, Акейша прилича и по друго на Меган – и тя има много фотосесии зад гърба си. В момента красавицата работи активно с модните изяви на дъщеричката си, която е нейно по-малко копие.  Тя има и още едно дете – момче на 6.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Гала правила секс на публично място

Гала е правила секс на публично място. Това стана ясно...

Няма коментари към тази новина !