Снимки на Кейт Мидълтън влизат в изложба

29.01.2020 16:51 | Видян 1331 пъти

Снимки на Кейт Мидълтън влизат в изложба

Снимки, направени от Кейт Мидълтън, бяха включени в изложба. Кадрите са на мъж и жена, които са оцелели в холокоста и след войната се преместили да живеят в Англия.

Вчера от екипа на кралската двойка споделиха двете фотографии, заснети по-рано от херцогинята на Кеймбридж. На тях пенсионерите(Стивън Франк и Ивон Бърнстайн) позират заедно със своите внуци.

„Независимо от невероятните травми, те са едни от най-жизнерадостните хора, които имах честта да срещна. Те си спомнят за горчивия си опит с тъга, но и са благодарни да бъдат сред малкото оцелели“, коментира Кейт.

Преди да снима, Мидълтън се срещнала с мъжа и жената и разговаряла с тях близо два часа, за да ги опознае по-добре, което според нея е от голямо значение при правенето на един портрет.

„Техните истории ще останат с мен завинаги“, коментира още херцогинята за работата си.

Изложбата, в която влизат двата кадъра, е събрана по повод  75-годишнината от освобождаването на концлагера Аушвиц-Биркенау. По този повод Мидълтън и съпругът ѝ присъстваха на възпоменателна служба, провела се в Уестминстър.

Съпругата на принц Уилям обича да снима с фотоапарата си. Тя няколко пъти е споделяла кадри на своите деца по повод семейни празници. Тя е член на Кралското фотографско общество от 2017 г. насам.

По повод хобито си, Кейт споделя, че никога не е ходила на курсове за фотограф и просто ѝ се отдава, като снимането я успокоява и я прави щастлива.  

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Няма коментари към тази новина !