Слави и Халваджиян заровиха томахавките

29.01.2020 15:32 | Видян 1928 пъти

Слави и Халваджиян заровиха томахавките

Дългогодишната вражда между Слави Трифонов и Магърдич Халваджиян приключи.

Двамата най-влиятелни продуценти в телевизионния ефир се помириха, заровиха томахавката и започнаха нова глава от дружбата си. Това стана в понеделник вечер в шоуто на Трифонов, където на гости му беше артистът Димитър Рачков, подвизаващ се от дълги години в екипа на Халваджиян. Двамата започнаха разговора с шеги и закачки, а на влизане Рачков разцелува и прегърна няколко пъти Дългия.

Изненадващо към гостуването на Рачков се присъедини и доскоро най-големият враг на Слави Магърдич Халваджиян, който се включи с интернет връзка. Дълги години двамата водят съдебни дела един срещу друг в опит за преразпределение на ефира. Враждата продължи и открито в ефир, като двамата не спираха да се обиждат и подиграват един друг в собствените си предавания.

Днес вече Слави и Халваджиян са забравили враждата и са на нов етап в отношенията си. За пръв път от 15 години двамата продуценти се виждат. Дългия дори обяви, че прекратява всички дела към "Господари на ефира", а по този повод Халваджиян го покани на кафе. В края на разговора дългокосият продуцент каза: "Звездите идват и си отиват, легендите остават", а Слави го нарече "приятелю".

Рачков не пропусна да се пошегува със Слави и бившите му служители Зуека и Алекс Раева, а от своя страна Дългия го захапа с въпроса "Как е Мария Игнатова?". Тогава артистът стана сериозен и разкри, че не я е виждал от почти 1 година.

Преди стопяването на ледовете с най-големия си враг Слави се пошегува с прекия си конкурент Николаос Цитиридис, който в същото време дебютира в национален ефир с новото вечерно предаване по Би Ти Ви.

Само по себе си новото шоу е събитие за родните ширини, тъй като започва в часови пояс, над който дълги години власт имаше Трифонов. Гръцките корени на Николаос веднага разбунтуваха зрители, които са против византиец да превзема родния ефир. Сравненията с Трифонов също не бяха подминати. Първи гост на стенд-ъп комика беше Юлиан Вергов, но въпреки сценария гостуването му мина протяжно и безинтересно. В ролята на ко-водещ в шоуто влезе и моделката Славена Вътова, която продължава да странства в различни предавания в опит да намери правилното място за себе си.

Самият Цитиридис разкри, че е готов да поеме цялата омраза на света. Младежът, роден в Гърция, но отраснал в столичния квартал "Овча купел", каза, че не се притеснява от неизбежните сравнения с Трифонов и ги приема с усмивка, пише България днес.    


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !