Диляна Попова продава гривните на Цвети Стоянова

29.01.2020 15:01 | Видян 2550 пъти

Диляна Попова продава гривните на Цвети Стоянова

Една от най-известните български манекенки Диляна Попова подаде ръка на бившата гимнастичка Цветелина Стоянова, видя HotArena.

Моделката удари едно рамо на грацията в начинанието й. От известно време Цвети изработва гривни от естествени и сваровски камъни. Направи и свои онлайн магазин, където представя моделите. Всеки един е измислен от нея и е ръчно изработен. През лятото тя дори се включи лично в набавянето на суровини за накитите, като хвана кирката и лопатата.

Наскоро Стоянова показа няколко нови модела. За да ги популяризира, засне специална фотосесия с тях. В нея участие взе Диляна Попова. Зад обектива застана един от най-известните модни фотографи Коко Кръстев. Манекенката, която в последните години се изявява и като актриса, позира с някои от гривните. Кадрите тепърва ще бъдат използвани. Накрая двете чаровни дами се снимаха заедно.

"Зная, че всичко се случва с някаква причина", написа Диляна под техен общ кадър в инстаграм. След това качи няколко сторита, в които рекламира гривните на Цвети.

Самата Стоянова изрази огромната си благодарност към Попова. Двете се сприятелиха и вече често коментират постовете си в социалните мрежи.

След като прекрати състезателната си кариера заради скока от шестия етаж през 2016 година, Цвети дълго се лута в избора с какво да се занимава.

Повече от година тя тренира малки момичета в столичен клуб по художествена гимнастика. След това реши официално да се посвети и на изработката на бижута. Засега бившата гимнастичка предлага само гривни. По-късно смята да разшири арсенала, ако се съди по рекламния девиз на магазина й - "Ръчно изработени фини бижута", пише България днес.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !