Мария Игнатова става стенд ъп комик

28.01.2020 11:59 | Видян 1405 пъти

Мария Игнатова става стенд ъп комик

Мария Игнатова и Алекс Раева пробиват в ново поприще — стават клубни комедиантки. Певицата и актрисата решили да се изявят в едно от най-известните нощни заведения на София.

Интересното в случая е, че идеята е на брата на Мария — Павел. Именно той, който върти бизнес за милиони, решил, че сестра му ще се впише перфектно на клубна сцена.

Павел от години върти успешен бизнес заедно с още шестима съдружници. Той управлява едно от най-популярните заведения в София, чийто оборот годишно е над милион лева. Именно той убедил сестра си, че трябва да се пробва като стенд ъп комик и заедно с Алекс Раева да направят собствено шоу.

То по всяка вероятност ще напомня на „Пълна лудница”, защото Мария вече се кани да се облече с истински тоалет от месо и колбаси, за да пародира Лейди Гага.

Успешната тв водеща обаче настояла първо да провери дали шоуто ще има интерес, преди да го пренесе на сцената на заведението на брат си. И за разлика от традиционните клубни комедианти, двете с Алекс няма просто да разказват смешки, а ще разиграват истински спектакъл, пише "България днес".

Комедийното им шоу ще стартира в средата на февруари. А в него Игнатова ще се появи с шапката от пържоли.

Игнатова е много близка с брат си, особено след като детството им преминава години наред в Либия, където майка им работи като инженер — химик. Когато се връщат в България, бракът на родителите им пропада. Децата изненадващо научават една вечер от баща си, че ги напуска.

Двамата остават с майка си, а трудностите само още повече ги сплотяват и те си стават по-близки от всякога.

Преди да срещне първия си мъж — бизнесмена Петко Димитров, от когото има син – Виктор, Мария изживява бурен романс с бизнесмена Александър Сталийски. По същото време брат й пък се впуска в пламенна връзка с тв водещата Вили Сечкова, но двамата се разделят.

По-късно Сталийски и Сечкова се женят, а Мария се събира с Петко Димитров, а след развода им – с актьора Димитър Рачков. Години наред двамата бяха неразделни, преди да сложат край на връзката си.

Според някои слухове Рачков искал дете, а Мария – не, а според други работата ги отчуждила един от друг. Към днешна дата актрисата е свободна и няма търпение да продължи напред сама.

„България е единствената страна, където красотата и парите са порок. Живяла съм къде ли не, такова чудо никъде не видях. И докато не си променим мисленето, и не спрем да гледаме в купичката на другия, няма да се оправим”, коментира факта, че постоянно й завиждат, Мария.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !