Десислава крие проблеми с властите в САЩ

27.01.2020 15:39 | Видян 1094 пъти

Десислава крие проблеми с властите в САЩ

Пеене "на черно" и без необходимите работни документи провалило пътуването на Десислава в САЩ.

Преди дни певицата беше свалена от самолета за Америка, след като се оказа, че нейни стари прегрешения й пречат да отиде отвъд океана. Така, вместо да изнася концерти пред родни емигранти, тя стои в България и чака да се разреши проблемът.

"Преди години имах забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе отменена през 2016. Оказа се, обаче, че има промени за точно този тип забрана и политика на State department и всеки път, когато искам да пътувам за Америка, трябва да искам special waiver въпреки одобрена работна петиция и положително минато интервю за работна виза", разкри Десислава. Но ситуацията си има и своята предистория.

"Заради едно недоразумение и завистта на хората няколко години ходих по мъките и се борих с американската държавна машина. Детето ми има американско гражданство, но не можех да го пусна сам на толкова дълго пътуване. Затова и  Майки не успя да види дядо си преди да почине. Роднините му там искаха да го видят, но беше невъзможно", сподели звездата.

Изпълнителката призна, че е получила черен печат в паспорта си, защото "услужливи българи" казали, че американското посолство у нас, че отива в САЩ, за да пее без разрешение пред българите. Десислава имала туристическа виза, но изнесла няколко концерта и била засечена от властите, които веднага я санкционирали. Именно заради това прегрешение се стига до ситуацията от преди няколко дни.

"Чакам да получа специално разрешение и тръгвам с първия полет за съответния град, за който успея! Ако някой от концертите ми бъде пропуснат, с моята организаторка ще направим всичко възможно да преразгледаме за нова дата, за да не останете разочаровани. Искрено се извинявам и съжалявам за неудобството! Моля ви за разбиране", заяви почти през сълзи фолкпевицата.

Около пътуванията й в САЩ винаги иам въпросителни - дали ще вземе сина си Майки, за да може да види американските си роднини и дали ще се види очи в очи с баща му Михаил, с когото през годините имаха обтегнати отношения. Той има бизнес в Чикаго, пише България днес.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена, DARA и Любо Киров са новите...

Иван Лечев ги очаква за поредна битка за треньорската...

Джоджо Мойс с нов пленителен роман

От 15 юни в книжарниците ще може да откриете романа...

Няма коментари към тази новина !

*}