Eва Веселинова: Нямам корекции, 100% естествена съм

26.01.2020 09:55 | Видян 1807 пъти

Eва Веселинова: Нямам корекции, 100% естествена съм


Ева Веселинова, която от две години работи в предаването „На кафе” като коментатор редом до Гала, Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов, няма никакви корекции по себе си. Блондинката се хвали, че красотата й е напълно естествена – без намесата на филъри, ботокс, изкуствени коси и силикон.

„Нито лицето съм си пипала, нито тялото. Не мисля, че имам нужда. Дори зъбите не съм си избелвала. Кoгато стана на 40, може и да се замисля за някои подобрения”, коментира тя.

Не е тайна, че кариерата на Ева стартира с голи снимки за еротично списание и участие в конкурса „Мис Плеймейт”, ала за разлика от останалите претендентки, тя била единствената без силикон в бюста. Навила се на тази авантюра, защото искала да опита нещо различно и да предизвика себе си, но после бързо съжалила. Днес Веселинова се разкайва за голите си изяви, защото накърняват имиджа на сериозна журналистка, който се опитва да гради.

„Не мога да върна времето назад, но ако имах тази възможност – нямаше да участвам. Отчитам го като грешка”, споделяла е блондинката.

Ева открай време следва стриктен хранителен режим, защото преди години била закръглена и страдала от комплекси. Стигала до крайности като пълен глад, но накрая осъзнала, че начинът да поддържа добра форма е друг.

„Диета не спазвам, но се ограничавам от много храни – макарони, картофи, ориз, тестени изделия. Тренирам понякога. Няма друг начин! Трябва да приемете, че ако искате да изглеждате добре, някои неща не трябва да се хапват. Но не бива да се гладува! Напротив – да се яде поне по 3 пъти на ден, но по малко!” казва Веселинова. И допълва, че е умерено суетна - в рамките на нормалното.

Според запознати русата дама от Сливен е много амбициозна и с предизвикателнте си фотоси успяла да насочи вниманието към себе си.

Тя дълго време участваше в шоуто „Сделка или не”, където отваряше кутии под зоркия поглед на Румен Луканов, а после започна работа като репортер в „Господари на ефира”. След свалянето на предаването блондинката се прехвърли в онлайн формата „Господари на уеба”, а междувременно се уреди и като коментатор в „На кафе”.

Клюката гласи, че Ева била набутана в телевизията от известен женен продуцент, с когото имала интимни отношения. Тя самата не разкрива много за личния си живот, а на въпроса дали е обвързана, отговаря с „тайна”.

Преди да изгрее на малкия екран хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със семейството й отишли там на почивка, но толкова им харесало, че решили да останат. За да се издържа Веселинова работела като сервитьорка и продавачка, но впоследствие целите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, за да пробва късмета си в родината.

„Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не исках да се захвана с каквото и да е, а исках да  работя по специалността, която съм завършила -  „Журналистика”. Беше трудно, никой не искаше да ме приеме, казваха си „руса, млада, сигурно няма грам мозък”. Първите две години беше ад - бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках”, разказала е Ева.  

Източник: Hot Arena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !