Юсейн Болт ще става баща

23.01.2020 17:33 | Видян 1593 пъти

Юсейн Болт ще става баща

Лекоатлетът Юсейн Болт разкри, че ще става баща за първи път. 33-годишният спринтьор обяви новината в социалните мрежи като сподели снимка на бременната си приятелка Каси Бенет. Двамата са заедно от пет години, но успяваха да скрият любовта си от медиите. През 2019 година той призна пред „Daily Mail“, че сърцето му е заето, но не иска да споделя повече за личния си живот.

Сега обаче Болт и Каси са готови да споделят със света, че семейството им скоро ще се увеличи. Под прекрасната снимка на приятелката си атлетът написа „Искам само да кажа, че КРАЛ или КРАЛИЦА ще пристигне скоро“. Разбира се, новината предизвика стотици коментари от фенове на спринтьора от Ямайка.

Бенет пък сподели няколко кадъра, с които обяви бременността си. „Най-голямата ни благословия“, „Най-голямата ни радост“, „Нашето златно дете ще пристигне скоро“, написа бъдещата майка. Болт никога не е крил, че иска да има деца и призна, че няма такова нещо като перфектния момент. „Трябва просто да се решиш и да го направиш“.

През 2016 година той говори пред списание „People“ като разкрива, че винаги е искал да има три деца. Явно сериозно се е заел с изпълнението на това желание. Болт се отказа от спортната си кариера преди две години. Носител е на световните и олимпийски рекорди в леката атлетика на 100 и 200 метра, както и на щафета 4 х 100 метра с щафетата на Ямайка. Каси Бенет пък е създател на проекта „Project Kase“, който е описван като неправителствена организация, която подкрепя развитието на децата в Ямайка.

Двойката не обявява кога ще се роди първото им дете, но от снимките личи, че бъдещата майка е в напреднала бременност.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !