Христина Балинска чака бебе

23.01.2020 15:43 | Видян 1360 пъти

Христина Балинска чака бебе

Бебе ще проплаче скоро в семейството на Христина Балинска.

Дългогодишната водеща на времето по бТВ, която вече е в БНТ, свиквала с мисълта, че скоро ще я наричат баба.

Балинска, чийто личен живот е обвит в мистерия, е майка на дъщеря - Мария, която завърши Американския колеж в София. Наследничката й живее в Англия и има сериозен приятел до себе си, с когото не са женени, но скоро ще стават родители.

Синоптичката харесвала зетя и одобрявала връзката им. Все още не чувствала обаче готова да стане баба, тъй като упорито крие годините си. Едва наскоро стана ясно, че тя е родена през лятото на 1966 и миналата година навърши 53.

Заради конкуренцията от млади момичета в бранша Балинска се подлагала постоянно на какви ли не процедури, за да не им отстъпва по визия. Но пък ги бие по изискано излъчване. Тя винаги се е обличала елегантно и никога не се е появявала на екран без прическа.

Стройната си фигура поддържа с тени. Въпреки професионализма и добрата й визия обаче, афинитетът на телевизиите към млади, засукани и жадни за слава синоптички й изяде главата.

Мълвата гласи, че Натали Трифонова спретнала на Балинска жестока интрига, която я принудила да напусне тихомълком, пише Ретро.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !