Официално: Чанинг Тейтъм и Джеси Джей се събраха

23.01.2020 14:41 | Видян 1025 пъти

Официално: Чанинг Тейтъм и Джеси Джей се събраха

Сърцето на Чанинг Тейтъм отново е заето. Множество източници съобщават пред People и E!News, че той се е събрал с изпълнителката Джеси Джей само месец след раздялата им. Според близки до двойката, именно краткотрайната раздяла е било нещото, което ги е накарало да разберат дали любовта им е истинска.
„Те си взеха няколко седмици почивка, но разбраха, че наистина ги е грижа един за друг“, казва източник пред E!News.

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей започнаха да излизат през 2018 година. През юли изпълнителката проговори за връзката си с актьора и как папараците я превръщат в изпитание. „С Чан ни бяха снимали още преди да бъдем двойка и това създаде едно напрежение. Трябваше ни време да се опознаем“, каза тя пред вестник The Tiimes.

Само година по-късно двамата решиха да се разделят и да останат приятели. В началото на тази година обаче двамата бяха забелязани да пазаруват детски играчки в Лос Анджелис. Именно това накара феновете им да се надяват връзката им да се възстанови. „Те не показваха много близост, но бяха в добро настроение и постоянно коментираха продуктите“, казва източник пред E!News тогава. Явно тази среща е била повратна за събирането на актьора и изпълнителката.

Според близък до двойката, Джеси прекарва повече време в дома на Чанинг и двамата са много щастливи.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !