Мегз на тайнствено пътешествие с майка си

23.01.2020 10:37 | Видян 1382 пъти

Мегз на тайнствено пътешествие с майка си

МЕГЗ и майка ѝ са решили да се отделят от работата и да се отдадат на заслужена почивка в неизвестна посока, пише Hot Arena.

Това стана ясно вчера, когато дизайнерката публикува в профила си трогателна семейна снимка от летището с майка си и прочувствено послание.

Типично в нейн стил, тя само разбуди любопитството на последователите си и засега не сподели къде отиват и ги накара да познават дестинации. Това предизвика вълна от предположения, комплименти и добри пожелания. Мегз още разказа, че близо 7 години - откакто бизнесът ѝ съществува с майка ѝ не са имали никога възможност да отидат на почивка заедно.

“В нашите глави, то беше просто невъзможно. Ако едната я няма - другата задължително трябва да се занимава с цеха и цялата работа покрай МЕГЗ. Затова това решение да отидем ЗАЕДНО на почивка, която включва и РАБОТНИ ДНИ е нещо много голямо и смело за нас “.

Днес сутринта пък Каканашева сподели стори с екзотична гледка от терасата си с палми, огромен кораб и пустиня. Това наведе почитателите и на мисълта, че двете с майка ѝ са някъде на топло в арабските страни.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Враг №1 на държавата ни е българинът:...

Най-опасният враг за държавата ни е българина, това...

Няма коментари към тази новина !