Камелия по гащи за Ч.Р.Д

20.01.2020 11:39 | Видян 1617 пъти

Камелия по гащи за Ч.Р.Д

Камелия чукна 49 години с нова еротична фотосесия, благодарности към почитателите си, обяснение в любов към дългогодишния си приятел Цветин и поредно признание в чужбина. Тенисистът Новак Джокович отпразнува победата си за купата на АТР с легендарния хит на Камелия „Луда по теб”. видя HotArena.Впечатление на феновете на Камелия направи фактът, че Емилия бе единствената певица от „Пайнер”, която поздрави колежката си за празника й.

Парчето, което бившата пайнерка изпя в края на 90-те години, стана популярно в западната ни съседка, след като бе включено във филма на режисьора Милош Абрамович „Южен вятър”. „Луда по тебе” бързо се превърна в една от най-поръчваните песни в сръбските дискотеки. Набираше популярност и в интернет.

Затова не е голяма изненада, че именно на „Луда по тебе” Джокович се развихри със съотборниците си в съблекалнята след победата за купата на АТП в Австралия. Видео, в което звучи песента „Луда по тебе”, а големият тенисист изригва с „Айде, всички българи!”, се появи в интернет броени дни след като Камелия празнува рожден ден. Изборът на тенисистите да празнуват на неин хит е като изненадващ подарък за празника й. „Честита победа, момчета”, написа Камелия в инстаграм и фейсбук профилите си, където публикува видеото на Джокович от съблекалнята.

Блондинката сподели и нова еротична фотосесия, за която позира по токчета и жълт суитчър, а надолу е по гащи.

„За всяка мила дума и жест, за всеки изживян миг и емоция - прегръщам ви с душата си и ви благодаря! Колко е голямо сърцето ти показва не любовта, която можеш да поемеш, а любовта, която можеш да дадеш. Моето прелива от любов и ви я подарявам без остатък!”, сподели Камелия.

Няколко дни по-рано фолкдивата отбеляза личен празник с любимия си Цветин. „Честита годишнина от приключението, Любов! Обичам те!”, написа Камелия към снимка, за която с приятеля й позират с по чаша червено вино пред коледната елха. Цветин е леко отслабнал и e с дълга коса. Тениската и шортите, на които се е спрял пък, разкриват, че не е сред привържениците на епилацията.

Не може да се каже, че Камелия беше сред любимките в „Пайнер”, тъй като премълчаването никак не е типично за нея. Блондинката е известна не само с неостаряващия си сексапил, а и с директното си и откровено отношение. Така че едва ли е изненада, че колежките й в попфолк гиганта, който напусна преди време, не заляха социалните мрежи с благопожелания за рождения й ден. И все пак има изключение. Емилия изненада Камелия със сърдечен поздрав, в който сподели, че тя е „добър и стойностен човек”, пише Уикенд.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !