Уил Смит с тройно по-голям хонорар от колегата си в Лоши момчета 3

17.01.2020 13:55 | Видян 1232 пъти

Уил Смит с тройно по-голям хонорар от колегата си в Лоши момчета 3

Близо три пъти по-голям хонорар си спечели холивудският ас Уил Смит за дългоочакваната трета част от поредицата „Лоши момчета“ в сравнение със своя брат по оръжие и остроумие Мартин Лорънс. Според данни на изданието Cheat Sheet екранният Майк Лаури се е разписал срещу чек от 17 милиона долара. Неговият партньор пък е получил едва $6 млн.

Голямата разлика във възнагражденията им се дължи не само на статута им пред киноманите, но и на факта, че освен с участие пред камерата, Смит се подвизава във финалните надписи и като продуцент на „Лоши момчета завинаги“.

Въпреки че на екрана актьорът не изглежда и с ден по-възрастен от когато последно го видяхме в ролята през 2003 г., звездата от „Аладин“ признава, че сам е усетил натиска на годините на снимачната площадка. „Възнамерявах да подходя като Том Круз по отношение на каскадите. Казах си: Пич, ти си по-добър от Том Круз. И направих точно две каскади, преди да установя, че далеч не съм по-добър от него“, намигна Смит пред Джими Фалън, докато промотираше новото си заглавие.

Някои от най-впечатляващите високоадреналинни кадри с негово участие пък са още в първата му сцена в „Лоши момчета завинаги“. В нея той и Маркъс (Мартин Лорънс) бързат към болницата, където се ражда внучето на изтърсака в дуото. Така със Смит зад волана двамата шофират бясно из улиците на Маями и дори на плажа, настанени удобно в един от най-новите модели на „Порше“, оценен на над 120 хиляди долара.

Именно добрият екшън и традиционният за франчайза хумор (на моменти свеж, на моменти дебелашки) са причините „Лоши момчета 3“ да ударят хеттрик сред феновете. Киноразказът повдига въпроса -какво се случва с едно приятелство, когато двама души поемат в различни посоки. А точно когато зрителят е готов да изпита някаква емоция редом с героите на екрана, режисьорите Адил Ел Арби и Билал Фала го контрират с реплики като „Как може да правиш секс с вещица и да не сложиш презерватив“. Сюжетът на заглавието пък гравитира около опита за убийство на Майк (Смит) и неговите грешки от миналото. И въпреки че ченгетата отново ни забавляват, докато разплитат поредната мистерия, филмът оставя и много неизвестни. Толкова, че дори и Смит и Лорънс да вървят към пенсия на своите персонажи, очакваме продължение на поредицата да представи бодрата смяна лоши момчета.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !